неділя, 9 квітня 2017 р.

"  З родини йде життя людини "- 

говорить народна мудрість. І це справді так. Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Родинні традиції, народні національні звичаї є могутнім джерелом формування морально - етичних норм особистості дитини.На Україні завжди панував культ родини, культ рідної домівки. Але зараз все помітнішими стають прояви родинної кризи.
Сама тому 7 квітня 2017 р. в нашому дошкільному закладі пройшов цікавий і корисний захід День відкритих дверей для родин наших вихованців.
Мета заходу: зміцнення родинних зв'язків між різними поколіннями;відродження призабутих звичаїв нашого народу:виховання поваги до членів родини.
      В програмі дня були представлені різні заходи: виставка - презентація родинних дерев; родинне свято; майстер - клас вихователя Дмитренко І. О. "Мистецтво витинанки"
      Наші діти продовжувачі родинних традицій, родовідної пам'яті. Тож маємо надію , що вони будуть берегти найдрібніші згадки про своїх рідних, що ніколи не перерветься ланцюжок пам'яті, який з'єднує наші покоління. І чим міцніший буде цей ланцюжок, тим міцніше стоятиме на землі наш народ, наша Україна.
       Батьки вихованців із задоволенням взяли участь як у підготовці , так і проведенні Дня відкритих дверей.
      Ми впевнені, що такі заходи потрібно проводити частіше, адже дошкільний заклад і сім'я
 кожного вихованця - це одна родина. А тісна співпраця - запорука успіху у вихованні дошкільнят.














Немає коментарів:

Дописати коментар